Selecteer een pagina

Over Ralph

Ralph BoumanAlles wat met internet en innovatie te maken heeft, vind ik boeiend. Websites, online, design, mobile, social media, 3D printen, tools, apps, you name it en ik vind er wel iets van.

Ik heb het gevoel dat we als maatschappij nog maar aan het begin staan van wat technologie ons mensen en de wereld gaat brengen. Op deze blog plaats ik van alles over deze ‘spannende’ tijd, wat dat met ons doet en hoe ik er tegen aan kijk.

Ik hoop dat je het leuk vindt. Mocht je nog vragen, tips of opmerkingen hebben? Let me know!

Tot ziens online of gewoon IRL 😉

Ralph Bouman


Wat ik doe:

Communicatieadviseur online bij het Albert Schweitzer ziekenhuis

In het Albert Schweitzer ziekenhuis (www.asz.nl) ben ik verantwoordelijk voor de online activiteiten van ziekenhuis. Zoals het gebruik en inzet van social media en webcare, maar ook de doorontwikkeling van de website en het intranet.

Initiatiefnemer van Social Media Club Drechtsteden

Ik ben één van de initiatiefnemers van Social Media Club Drechtsteden (www.smc078plus.nl). Samen met een club enthousiaste mensen organiseren we een paar keer per jaar een bijeenkomst over social media in de regio Drechtsteden. Kennis delen en leren van elkaar is het doel!

Eigenaar van Poggibonzi

Poggibonzi ben ik begonnen als hobby. Vanuit dit bedrijf maak ik af en toe zelf websites, zoals voor Bas Lammers en Klijnhout Fietsen. Verder verzorg ik presentaties over social media en kan ik je helpen bij het opzetten van projecten, plannen en strategie rond online, social media, webcare en meer.


Presentaties

Ik word soms gevraagd om een praatje te houden over social media en specifiek over social media in de zorg. Hieronder een overzicht van een aantal van die presentaties.

Openheid en transparantie in een privacy omgeving > Presentatie bij Social Media Club Drechtsteden (9 dec. 2014)

 

Social Media in de zorg > Presentatie bij Secretaressecongres (13 nov. 2014)